Trobada Família-Escola 2020

Al llarg del mes de febrer els professors i alumnes d’infantil, primària i secundària de La Anunciación hem realitzat un projecte educatiu al voltant dels Jocs Olímpics (Il·lumina les teues metes). Volem aprofitar el final del projecte per compartir amb les famílies, professors i alumnes algunes de les experiències i activitats desenvolupades al llarg d’aquest mes. Amb aquesta intenció hem organitzat el pròxim divendres 6 de març la TROBADA FAMÍLIA-ESCOLA que es durà a terme entre les 17.30 i les 20 hores en el nostre centre. Com la temàtica de la trobada seràles Olimpíades realitzarem diferentsactivitats centrades en jocs esportius:

  • Exposició en diferents espais dels projectes i treballs gràfics.
  • Tallers
  • Jocs esportius
  • Taula berenars solidaris

Ens agradaria poder realitzar un conjunt d’activitats lúdiques i esportives en les quals pogueren participar tant els alumnes de totes les etapes com els pares. Per això, en totes les proves hi haurà una categoria de participació familiar en la qual podran jugarels alumnes acompanyats pelsseus familiars. Amb això, volem fer extensives també les activitats als pares i donar l’oportunitat de compartir l’experiència en família. Volem aprofitar, com sempre,el moment per a poder ajudar a aquelles persones que passen dificultats. Per això, cada persona que vinga a la trobada farà una xicoteta aportació d’1 euro a l’entrada del centre i rebrà un dorsal solidari per tal departicipar en les proves. Amb aquesta intenció al llarg de la trobada funcionarà un servei de bar amb refrescos que han organitzat i atendran el membres de l’Ampa. I un servei de berenars realitzat pels alumnes de 1r i 2n d’ESO on s’elaboraran diferents menjars per a l’ocasió. La recaptació anirà destinada a Càrites Parroquial i els beneficis obtinguts dels dolços a la iniciativa d’un “Estiu Diferent” promogut pel Cardenal Arquebisbe de València. Alumnes i professors ho hem preparat tot amb molta il·lusió i esperem que siga per a tots un moment de diversió, convivència i col·laboració solidària.

Confiem amb la vostra assistència.

Alumnes, Professors i Direcció de La Anunciación

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *