¡Feliz Día del Libro!

 

¡Feliz día del libro! Para celebrar este día, queremos compartir el relato corto que ganó el concurso literario de 2ºB ESO. La escritora es Celia Guerras y la que da voz al relato es Lourdes Guerras.

 

"Difícil"

 

 

 

Concurso de Jóvenes Talentos de Relato Corto

El pasado sábado, los alumnos de 2º de ESO participaron, un año más, en el concurso de Jóvenes Talentos de Relato Corto que organiza Coca-Cola.
Este año han tenido que crear una historia a partir de una caja sorpresa que contenía...¡cesped!

Mucha suerte a nuestros jóvenes escritores.

 

17457441 452283895110197 2953155993157675627 n

El asesinato del profesor de Matemáticas

¿Quién dijo que no se leía en matemáticas?

profesorMat Para fomentar la lectura entre los alumnos, y conseguir que vean la asignatura de matemáticas desde otra perspectiva distinta, los alumnos de 2º de ESO leen el libro “El asesinato del profesor de matemáticas” del escritor Jordi Sierra i Fabra.

 

Un profesor propone una serie de juegos, retos y enigmas para conseguir aprobar la asignatura de matemáticas. El profesor muere, y los alumnos deberán buscar y descubrir al asesino.

 

¡No pueden fallarle!

 

Les emocions de Secundària

Els alumnes d'Educació Secundària han creat emoticones per a treballar les emocions en tutoria. Amb l'ajuda de diferents formats (textos, música i vídeos) han sabut identificar les sis emocions bàsiques que anem a treballar mitjançant la lectura.

 

IMG-20170202-WA0006

Visita de Carles Alberola

 

El dia 29 de noviembre, al Saló d´Actes del col.legi  vam rebre la visita de l´autor, actor i director teatral de la Companyia Albena Teatre, Carles Alberola. L’autor és conegut per sèries de televisió com Autoindefinits, Maniàtics i obres teatrals com Spot i Besos.

DSC 0242b

Els alumnes de 4t d´ESO, 1r de

Batxiller i els nostres periodistes de 3r d´ESO van fer-li preguntes relacionades amb els seus inicis, les influències rebudes al llarg de la seua trajectòria i les tècniques teatrals. L´escriptor va estar molt proper amb tots i va donar molts bons consells en relació amb els estudis i les professions. Els alumnes de batxiller, especialmente interessats pel tema teatral, ja que están preparant una obra, van gaudir un poquet més de la seua presència i de les seues recomanacions.

DSC 0255b

 

 

 

 

Al finalitzar l’acte, la Directora María Teresa Esteban Belenguer li va lliurar i li va imposar la beca del nostre col.legi , en senyal d’agraïment per visitar el nostre centre. L’autor valencià va marxar molt content per la participió i l’interés mostrat pels nostres alumnes.  

Moltíssimes gràcies Albert pel teu bon saber fer, va ser una experiència interessant per a tots.

 

escolarizacion

Captura de pantalla de 2016-06-07 093827

CORREO

Menú fuera de servicio hasta Septiembre 2017

PLAN DE PASTORAL Mod 2

Contador de visitas
705565

Contacto

 

Dirección: C/ Conserva, 2   46022  (VALENCIA)  Teléfono:  963 304 412  Fax:  963 309 405